Baggrund

sh løb er et cannonball-løb, som lidt hører hjemme i Ishøj og lidt i Hillerød. Måske dukker der et løb op et helt tredje sted.

Rammen

sh løb er et cannonball-løb. Det er et løb, hvor deltagerne i princippet sørger for sig selv. Ved nogle løb er der et depot med væske, frugt og slik.
Løbet afvikles efter Klub 100 maratons løbskriterier.

Mødetid er mindst 15 minutter før start, hvor løbsbriefing starter.

Du er selv ansvarlige for at måle din sluttid. Løbeuret må ikke pauses undervejs og autopause-funktion skal være deaktiveret.
Ruten skal løbes som den anvises og den angivne retning.

Selvfølgelig ingen affald i naturen og ingen snyd – begge dele medfører diskvalifikation.
Færdselsloven skal overholdes og almindelig god opførsel forventes i depot og i trafikken, overfor medløbere og andre trafikanter.

Normalt er prisen er 50,- kr for basisløb og 100,- kr for løb med depot. Ved særlige arrangementer kan prisen variere. Se de enkelte løb.
Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke, men ved afbud seneste 24 timer inden løbsstart overføres tilmeldingen til et senere arrangement.

Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Endvidere skal du følge de regler som er beskrevet her og Klub 100 maratons løbskriterier.
Se de enkelte løb under menuen kommende løb for tilmelding.

Når du tilmelder dig et af sh løbs arrangementer, giver du sh løb lov til at offentliggøre dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten/diplomet. Du giver ved tilmelding tilladelse til at sh site og sh løb publicerer billeder fra løbet og startfoto.

Se tidsgrænsen for maraton på de enkelte løb.
Maraton tæller kun officielt, hvis der er mindst 3 deltagere på distancen som gennemfører løbet.

Ved basisløb skal du selv medbring væske og øvrig forplejning.

Aldersgrænse er 16 år for maraton og 14 år for halvmaraton. Løbere under 18 år skal have tilladelse fra forældre/værge.

Meta

Løbet arrangeres af Mette Jensen og Sune Hundebøll.