3 løb i 2023 – og der kommer flere

Vi er flyttet sammen i Hillerød. Derfor kommer der færre sh løb-arrangementer på Vestegnen – og flere i Nordsjælland.

Det er nærmest blevet en tradition med et Run to the Hills-løb i Store Dyrehave i foråret. Så det kommer der igen i april 2023. Se kommende løb.

Som sagt er vi flyttet samme i Hillerød. Vi overlader Vestegnen til Maraton PopUp, der har masser af fine ruter i flere af Vestegnskommunerne. Maraton PopUp anbefaler vi med god samvittighed.

Vi laver et sidste maratonI/halvmaraton i Ishøj på ruten ved Ishøj Dyrepark. Igen – se kommende løb.
Kommer du til at savne et sh løb på Vestegnen, så er vi til at snakke med.

Vi er begge hoppet med på vognen med at løbe et maraton/halvmaraton i alle landets kommuner. For at få hakket Lolland af, arrangere vi et lille løb i februar. Det er stadig “kommende løb” du skal kigge på.

Planer

Vi arbejder på en rute i den nordlige ende af Gribskov. Ruten kommer til at have start og mål i Gribskov kommune. Som det ser ud lige nu, kommer ruten til at bestå af velanlagte skovveje, lidt trail og lidt asfalt!. Ja, vi har fundet en stump asfalt til asfaltfræserne ude i skoven. Rundstrækningen bliver på 7,1 km.

Ruten skal lige finpudse – og ikke mindst: Den skal godkendes af Naturstyrelsen. Vi regner med at arrangere det føreste løb i Gribskov til sommer.

Og som det sidste, så overvejer vi et natteløb til efterår – også i Gribskov. I fald det bliver til noget, bliver det på en 5,3 km rundstrækning – også med start i Gribskov kommune.

Venligst
Mette og Sune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.